kirjottamisesta, tai yrittämisestä



Hipshei ja joopajoo.
Eilen oli hiljanen päivä ku talo oli tyhjä ja sain olla yssisseen kotona. Hetken kuuntelin musiikkia, mutta sitte päätin kuunnellakkin vaan hiljaisuutta ja omaa ajatusmaailmaa. Sain kirjoteltua jonkin verran ja ajattelin lähtä lenkille ja kauppaan. Oli kirpsakka pakkanen, itseasiassa, en ees kattonu mittaria, eikä se niin pahalta tuntunu ku oli vaatetta päällä, MUTTA. ku tuli se idea joka piti saaja kirjotettua, ei muuta ku kännykkä esille ja naputinaputi ja sormet aiiiivan jäässä ja turrana. Lapaset takas kätee, koita nyt muistaa mitä jäi kirjottamatta, koita muistaa!! Okei, nyt on sormet taas vähä lämmenny, känny esiin ja kirjottamaan. Taas lapaset käteen ku sormet paleltuu. Kaupan kautta kotiin ja läppäri sylissä sohvalle. Vaihan asentoa, paino toiselle jalalle, toiselle, voi piru. perskankkuun asti vettää suonta, jalkapöydästä juilii ja varpaisiin sattuu. Ei muuta ku ylös sohvalta ja venyttelemään, vaan vaikka kuin venyttää, moneen suuntaan ni aina se vaan palaa takas. Otin vihon ja kynän lattialle ja piirtelin miellekarttaa tämän hetkisen tarinan päähenkilöstä. Joskus koulussa ku miellekarttaa viimeks käytettiin, ni sehän oli jotenki tylsä ja vaikee... Tiiättekö sen kurkkuäänen, ärähyksen, miksiiiii. kyllästymisen ääni. eeii miellekarttaa, eikö voi vaan tehä/kirjottaa, mitä nyt vaan oltiin tekemässä, ilman sitä karttaa... Mutta sehän toimi, nyt. en toki montaa kohtaa siihen saanu piirrusteltua, mutta isälle keksin elämää. Mutta tuo jalaka vähä häiritti keskittymistä, joten en paljoakaan saanu enää kirjotettua, mutta taas etiäpäin.
Mutta miksi mää en saa kirjotettua niitä jotka oon jo alottanu?? Kolme tarinaa ainakin oottelee jatkoa ja mää vaan hyppäsin jo uuteen.. Vaikka minkäs teet ku se idea lähtee syntymään nii pakkohan siitä on sillon kirjottaa..
Alotin kirjottaa uuteen vihkoon, mietin tässä pitäskö joka tarinalle hommata oma vihko..? Niihin vois rauhassa suunnitella tarinoita. Tuo mun Vuosia vanha vihko alkaa täyttymään ja sinne oon kirjotellu sekalaisesti kaikkea, ja ihan sikinsokin. Välillä täytyy kääntää vihko ylösalas, ku miten päin se nyt on käteen otettu nii siten päin siihen on kirjotettu.

Tämän päivän office on saunassa.. Pikkuhiljaa alan uskomaan Stephen Kingiä ku se sano, että pitäs sulkea ovi maailmojen välillä.. kyllä se ei vaan onnistu keskittyminen tuolla missä muut on. Ja musiikistaki mun piti luopua. Paitsi, että nyt ei onnistu edes suunnittelu. Vaikka täällä saunassa istunki.. saunahan on kylmä nyt btw. Ku ei se uusin tarina alakanu tänää edistyy ni meinasin, että katotaanpa mitä se Skotlanti sanoo, vaan eipä se sekään mitää nyt meinaa.. kuten kuvasta näkee, Skotlannin oon saanu kirjotettua. siinäpä ne tärkeimmät.

voihan jumi. todella raivostuttavaa. mistään ajatuksesta ei saa kiinni. päällimmäisenä pyörii vaan ärsytys ku ei saa mitää kirjotettua.  tekis mieli laittaa musaa, mutta se ei ainakaa auta. vaan minkäs teet ku X Ambassadorsin Renegades soi päässä, soi  ja soi.. Pakkohan se on kuunnella uudestaan. Ja uudestaan ja vielä kerran. Mitenkäs siitä on nyt tullu tämmönen repeatilla soitettava biisi? En oo ennen kuullu koko bändistä ja tää on ainoo niitten biisi jonka tiiän. Määhän kuuntelen kaiken musan YouTubesta, joten sehän tän on seuraavana jonku toisen biisin perään soittanu ja siitä kait sitte pikkuhiljaa "Heei hitsi tää on hyvä" ja tässä se nyt repeatilla, läppärillä ja mun päässä..

Muut viime päivien paljon kuunnellut:
Johnny Cash: Hurt
Sinead O'Connor: Nothing compares 2U
SIA: Angel by the wings
SIA: Helium
David Bowie & Mick Jagger: Dancing in the street
ja...
Joe Cocker: Unchain my heart

Nonni, nyt eksyin musiikin maailmaan.. pahus.

JA Imagine Dragons I don't know why..

eiii!! nyt oon menny ihan mettää..!
..luovutan..

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taivastelija

Kun ajatus katoaa

Musiikin viemää