viikonloppua ja pientä ärsytystä

Tarkoitukseni oli eilen kirjoittaa viikonlopusta. Oltiin mökillä ja keitettiin kahvit ja tehtiin ruokaa puuhellalla ja leivinuunissa. Hidasta ja mukavaa.
Kaadettiin puita ja laskettiin mäkeä. Mietin siinä kun odottelin millon se hemmetin vesi alakas kiehumaan tai edes lämpenemään, että miksi nykyään kaikki käy niin nopeasti. Jos haluat kahvia se on melkeen ku suitsait ja naps ja siinä se jo lorruuttaa tulemaan. Puuhellalla se ottaa aikaa, paljon aikaa. Puut pesään, tulet, oota että puut syttyy. Sytytä uudelleen, lisää tuohta, asettele puut paremmin, taas tulta. Vesi pannuun ja pannu levylle. Odottelua. Toki vois mennä uloskin puuhailemaan, mutta mun mielestä on kivaa vahtia sitä pannua, ja tulta, ja millon vesi alkaa höyrystymään ja millon se kiehuu!!?? Kiesus! Sitte vielä ku nakkaa pöönat veteen ja kiehauttaa ja oottelee, taas, jotta se hautuu ja makustuu ja pöönat laskeutuu. Johan pitäs kaffen maistua hyvältä..!! Vaan samaltahan tuo maistuu... sorry. Mutta tunnelmaltaan ihana. Nyt varmaan neljännen keitto kerran jälkeen tajusin laittaa pannuun veden valmiiksi ja hellalle lämpenemään. Ei kuumimmalle paikalle, vaan että se olis edes lämpöistä, kun sitten seuraavan kerran alkaa kahvihammasta kolottaa. Ei tarvi ikuisuutta odotella..

Ruuaksi oli riisiä ja hornet-maustettua kanaa
Kananmunia ja pekonia
ja tietysti lättysiä jälkkäriksi. Ilman sokeria ku sen unohin kotia, enkä jaksanu lähtä hakemaan..

komeet jälet on tuohon jäälle muodostunu ku sinne on laskettu pulkalla ja ajeltu moottorikelkalla :)

No mutta kun sitten kotia pääsin ja katselin hetken sitä hallittua kaaosta joka meillä vallitsee ja päätin vähän sitä kaaosta hillitä ni palo lakki! Ja olin niin pahalla päällä ku ei päässy kirjottaa, enkä ees tienny mitä olisin kirjottanu. Vaiko kuunnellu musaa, toki kuuntelinkin, mutta ...
Vai olisinko lukenu kirjaa...
Töissä oli hyvä päivä, maanantai oli kans hyvä ja vähä jännä. Mutta jostaki se kiukku hyökkäsi. Sitteku muka olin tarpeeksi taltuttanu sitä kaaosta, menin kylppärin lattialle istuu läppärin kans josko siellä olis saanu rauhassa kirjotella. Ja itse asiassa kolme lausetta naputtelin! Ja suttasin tähtösiä..

kas näin. ja onpa muuten tuota läppäriki saanu vähä tuota tähtösten väriä...

Olikohan mulla muuta asiaa.. pääsi unohtuu. nyt jatkan muita kirjotteluja. moii!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taivastelija

Kun ajatus katoaa

Musiikin viemää