Kevään riemua


Kuvat tulloo!


He-heeeiiii!! Kattokaas, mää osasin ihan itte lisätä tänne kuvia! 
Oon aika onneton tekniikan kans, jos joku ei onnistu nappia painamalla, kännykästä suoraa tänne liittämällä nii antaa olla.. Mutta nyt mä yllätin itteni ja tein sen! Eikä tarvinu ees mieheltä kysellä. Olihan seki ylpee musta 😊 
Vaan eeeehkä joutuu/saa vielä vähä hioa näitä taitoja..? 


Kuvat on otettu meijän mökiltä, joen varrelta. Oli kaunis sunnuntai päivä ja oltiin mettähommissa. Kasattiin tukkireki, kaadettiin pari pientä puuta kelkkareitiltä ja mää pääsin purkamaan aggressioita. Pätkin retkikirveellä puita palasiksi 😉 Oli siis reen testausta lähinnä, että mites se toimii ja vettääkö kelekka ja mahtuuko ne menemään suunnitellulla polulla vai joutuuko vetää jostaki toisesta kohtaa.

prrrkl

Tuli muuten unikin hyvin illalla ku päivä touhuttiin tuolla. Aamulla oli herätys töihin jo neljältä, menin ysiltä lasten kanssa yhtäaikaa nukkumaan, ku yleensä tulee valvottua pari tuntia myöhempään. Kello herätti, eikä väsyttäny! Työpäiväki meni tehokkaasti. Vaan sitten seuraava ilta tai aamu... Menin samaan aikaan nukkumaan, mutta aamu herätys oli tuskaa! 



Lapsena tuli vietettyä paljon aikaa metässä, sillon se oli aika tylsää. Mutta onneksi mut "pakotettiin" siihen kurjuuteen, koska metsässähän on oikeesti ihanaa! No okei, ei ehkä aina, mutta suurimmaksi osaksi. Siellä on rauhallista ja hiljasta. Ellei joku just moottorisahalla kaada puita, mutta niinkuin muutoin. 
Onhan se mukavaa vastapainoa sisällä istuskelulle ja tietokoneen naputtelulle.


Ennen kotiin lähtöä kävin vielä kahlaamassa umpihankea tuonne ihan joen rantaan, istahin hankeen, kuuntelin ja katselin. Otin aurinkoa. 
Hiljaisuus, aurinko, kimaltava hanki.
Joku pikkunen oli hilipassu joen poikki toiselle pellolle ja joku isompi kulkenu rantaa myöten. Metässä näky paljon jälkiä, kauriista jäniksiin ja lintuihin. 
Luonto ja kevät. Nyt on niin ihanaa ihanaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taivastelija

Kun ajatus katoaa

Musiikin viemää