Kolmenkympin villitys?

Kuten otsikosta jo voi päätellä, jonkinmoinen villitys kai tässä on alkamassa...
Blogi villitys kaiketi. Mietin jo vlogia, että olisko helpompi puhuapälättää..
Mutta kokeillaan nyt kirjoittaa :)



Elikkäs niin.. Blogi tulee pitämään sisällään ajatuksia kirjoittamisesta. Mää haluaisin kirjottaa… jotakin :-D  Novelleja, tarinoita... kirjan ehkä jopa jos mielikuvitusta ja mielenkiintoa riittää niin pitkälle. En oo opiskellu, en oo käyny vielä mitään kursseja tai muutakaan missä olis mitään ohjausta tai apuja. Oon kyllä siitäkin haaveillut kovasti, mutta osittainen tekosyy on pitkät matkat. Nettiä oon kahlannu, löytäny hyviä vinkkejä ja oppaita. Mulla on vaan sellainen pieni ongelma, oon tosi huono lukemaan. Osaan siis kyllä lukea, mutta tekstin täytyy olla oikeasti ihan älyttömän mielenkiintoista, jännää ja mukaansatempaavaa. Joten pitkien ohjeiden ja muiden asiatekstien lukeminen on tylsääää.. Mun mielikuvitus on väliin vähäsen vilkkaan puoleinen joten, ei pysty, ei kykene :D Koulu aikoina en varmaankaan lukenut yhtään ainutta kirjaa vaikka niistä ois pitäny esitelmiä tehä.. Luin ne sieltä täältä ja kai mää ne esitelmät jotenkuten sain tehtyä… Eka kirja jonka ammattikoulussa kahlasin läpi oli Leena Lehtolaisen Kun luulit unohtaneesi. Enää ei oo mitää muistikuvia mitä siinä tapahtu, mutta nimi on jääny mieleen!

Kahdesan vuotta sitten alkoi innostus lukemiseen ja olen lukenut paljon enemmän kuin ikinä aikaisemmin elämässäni. Kaikki alkoi Jääkansan tarinoista. Historiallinen, rakkaus”hömppä” ja seikkailut, taikuus. Nam :) <3
Runoja kirjottelin jonku verran yläaste aikoina, suoraa nettiin, sen sivuston mukana ne sitten katosi kai bittiavaruuteen. En löytäny niitä vaikka oon yrittäny ettiä. Isä kyseli jokunen vuosi sitte vieläkö oon kirjotellu ja houkuttelivat ja innostivat kirjottamaan lisää. Niinpä siinä sitte autossa kotimatkalla tuli kolme runoa ja seuraavana päivänä töissä tarina. Runot julkaistiin yhen kirjoittajaryhmän antologiassa. Siitä innostuneena pikkuhiljaa kirjottelin enemmänkin. 
Ehkä vuosi sitten kuulin Sian Move your body - biisin ja siinä se sitten tuli, taas yksi idea, nainen joka on lenkillä poikennu metsään ja ”hullaantuu” siitä biisistä ja tanssii koska kukaan ei näe jne. (Tosin seki on vielä vaiheessa koska aloin hössöttään ekan blogi kokeilun kans, se sitte jäi ja unohtui…) Hullua miten teksti välillä vaan tulee itestään. Kuuntelin sitä biisiä ja näin ne tapahtumat, naisen ja metsän, lenkkipolun ym. mitä siinä tapahtukaan. Sitten ajattelin, ku en ollu pitkään aikaan saanu kirjotettua mitään, että otan tämän harjoitteluna, miten kirjotan niitä tunteita, mitä tapahtu ennen ja jälkeen ja muuta siinä välissä. Alotin, kirjotin vähän ja sitte se vaan alko tulemaan, ihan itestään melekeenpä :D Oon mää yhteen kilpailuun kirjottanu omiin muistoihin ja tuttuihin paikkoihin perustuvaa tarinaa, ja osa siitä tuli kans sillee, ettei meinannu sormet pysyä perässä. Hieno tunne :D Mutta näitä tulee harvoin. Aihe hukassa, innostus hukassa ja "miksi mää ees vaivautuisin? ku en mää ees osaa." Mutta joskus sitten tulee tämmönen JES tää on huippuamahtavaa ja TÄTÄ LISÄÄ.
Katoin tuossa pari päivää sitten ekaa tarinaa jonka oon kirjottanu ja yllätyin/järkytyin, että sen kirjottamisesta tulee kolme vuotta. Sen jälkeen satunnaisesti oon jotakin kirjotellu, mutta ei muka oo aikaa, innostusta ja sillee kaikenlaisia syitä, mutta koko ajan kuitenki päässä vilisee aihetta ja jutunjuonta. Yksikin päivä kävin Sherlock Holmesin ajan Lontoossa ja seuraavana päivänä Skotlannissa... Sitte mietin taas tätä blogi ja vlogi hommaa. Mää mietin paljon, Paljon, ja niitä ajatuksia ja mietteitä on hankala saada kirjattua ylös, koska taisin jo tuolla aikasemminki jo kirjottaa, että sormet ei vaan pysy perässä. Näppäimet lentelee ku naputan menemään..
Ja on vaan niin hankalaa saada kirjotettua se mitä ajattelee, mutta opetellaan.
Olipas pitkä alotus ja ehkä hieman sekava, mutta tulipa nyt "oksennettua" tämä alkuinnostus :D Kirjottelen tänne joka päivä, kerran viikossa tai kuukaudessa. Ihan fiiliksen mukaan. Joskus lisään jonku tarinan tms. mutta enimmäkseen taidan purkaa tänne innostusta tai ärsytystä :)

Kommentit

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hyvä hyvä, siitä se lähtee, isoin eli ensimmäinen askel on otettu :) tsemppiä jatkoon! Seuraan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taivastelija

Kun ajatus katoaa

Musiikin viemää