Sunnuntai fiilis


Alotetaanko torstaista, vai oliko se keskiviikko, meinasin heittää läppärin hankeen. Töissä ruokatauolla face heitti päin naamaa kuvan meidän Saksan reissulta ja siinä samalla muistin että tarinaan, joka Saksaan liittyy ei sisälly paljoakaan sitä maisemien ja Alppien tunnelmointia jota sen piti sisältää. No päivän aikana kehittelin tarinaa eteenpäin ja töiden jälkeen istuin parkkipaikalla tovin kirjoittamassa. Kotimatkalla mietin sitä lisää ja kuten aina, ajan vanhan maatilan ohi. No eiköhän ajatukset karannu sinne. Tuli sitte tarinaa sinne liittyen ja yritin sitä paapattaa sanelimeen, että kotona kirjottaa sitten. Kotona äkkiä läppärille, kaikki valmiina ja puff.. Ei mitää, ei vaan saanu ku pari riviä, muutama korjaus ja se oli siinä. Pää tyhjeni, ärsytti ja raivostutti! Mitä tapahtu? Hetken oli sellanen myrsky menossa ja sitte eeei mitää..

Sitten tähän päivään. Koristelin eilen tekemäni kakun aamulla ja läksittiin synttäreille.
Kotona tehtiin vielä pannukakkua, eihän nyt muuten, mutta ku kermavaahtoa jäi yli...
Selailin samalla mun kirjottelu/suttu vihkoa jonka löysin, oli hetken hukassa. Siellähän oli vaiks ja mitä.
Kirjotusta joka oli sutattu niin hyvin, että sivu oli melkeen puhki.
Suunnitelmia papan kukkalaitteeseen, runonpätkiä äitistä ja mummusta. Ikävästä.
Lisää suttua.
Kysymyksiä, MIKSI mää kirjotan!?
Miksi mää kirjotan?
Oonkohan periny tän mummulta ja papalta? Isänäiti on kirjottanu paljon, parivuotta sitten löysin äitinisän kalenterin, johon oli kirjotettu joka päivälle jotaki. Päivän työt, sää ja mitä millonki.
Harmi etten periny papalta musikaalisuutta, muuten ku että kuuntelen kyllä PALJON ja sujuvasti. Mutta en osaa soittaa, saati laulaa. Eiku hei, osaanpa kitaralla Metallican Enter Sandmanin alun. *ylpee*
Mutta mietin kuitenki samaa ku Aki Linnanahde omalla tubevideollaan. Ensin keksitään hirveesti syitä miksi EI tehä niitä juttuja joista tykkää, mutta sitten ku aikansa miettii, tulos on kuitenki se, että harmittaa jos ei teekkää. Rohkeutta. (sitähän ei mulla vieläkää hirveesti ole, mutta sitä kohti)

Nyt sitten nappasin läppärin sohvalle ja ajattelin matkustaa Skotlantiin. Ku kerran Saksa ei edisty nii matkustetaan sitte muualle, kunnes se fiilis jostakin taas tulee. Tämähän se vilkkaassa mieikuvituksessa on hyvä juttu ku voi matkustaa, ihan ilmaseksi. Ei kai se nyt aivan sama asia ole, mutta tyhjää parempi? Tää Skotlannin reissu tais viimeviikolla lähtä muodostumaan. Aika pitkälle sillon pääsin, melkeinpä "loppuun" asti, (määrittele loppu) Mutta en kirjottanu vielä mitään ylös, koska tää blogi oli tulollaan samalla ja on nuo muutki jutut mitkä pitäs, pitäs ja pitäs, eka saaja tehtyä. Mutta kyllä mää nyt otan ja alotan tuota matkaani Ylämaille. Napsautin youtubesta skottilaista musaa, jos sais tunnelmia nummille mutta tää biisi kuulostaakin ihan pubi musalle. Haetaanpa vielä vähä tunnelmaa..

Säkkipillejä, säkkipillejä!
Luomoavaa ♥

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Taivastelija

Kun ajatus katoaa

Musiikin viemää